De advocaten van Advocatenkantoor De Gruijl in Rotterdam

Contact

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied? Binnen het team van Advocatenkantoor De Gruijl vindt u de geschikte advocaat voor uw zaak. Voor ieder rechtsgebied kunnen wij u van dienst zijn.

Mr. R.W. de Gruijl

Mr. R.W. de Gruijl

Mr. De Gruijl is in 2009 afgestudeerd in Rotterdam. Na enkele jaren bij een advocatenkantoor in Rotterdam-Zuid te hebben gewerkt, heeft hij in 2013 een eigen Advocatenkantoor gestart. Mr. De Gruijl is een zeer ervaren advocaat in verschillende gebieden: jeugdrecht, familierecht en strafrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in sociaalzekerheidsrecht en pgb-zaken. Mr. De Gruijl kenmerkt zich door zijn persoonlijke betrokkenheid bij zijn zaken en kordate reactievermogen. 

Mevrouw mr. L.H.E.M. Berendse-De Gruijl

Mevrouw mr. L.H.E.M. Berendse

Mr. Berendse-De Gruijl is in 2010 afgestudeerd in Rotterdam. Na haar afstuderen heeft Mr. Berendse-De Gruijl enkele jaren bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt. In 2013 is zij overgestapt naar de advocatuur en is zij begonnen bij een middelgroot kantoor in Rotterdam-West. In 2015 heeft Mr. Berendse-De Gruijl zich aangesloten bij Advocatenkantoor De Gruijl en voert een algemene rechtspraktijk, met de nadruk op jeugd-, straf- en familierecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar doortastendheid.

Mr. R.W. de Gruijl

Mr. De Roo

Mr. De Roo is in 2017 in Leiden afgestudeerd in de richtingen jeugdrecht en strafrecht. Na enkele jaren binnen de rechtspraak te hebben gewerkt, heeft mr. De Roo in 2021 de overstap gemaakt naar Advocatenkantoor De Gruijl. Hier richt mr. De Roo zich voornamelijk op het familie- en jeugdrecht. Zij beoogt een persoonlijke benadering, is gedreven en richt zich op een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt.