De advocaten van Advocatenkantoor De Gruijl

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied? Binnen het team van Advocatenkantoor De Gruijl vindt u de geschikte advocaat voor uw zaak. Voor ieder rechtsgebied zijn kunnen wij u van dienst zijn

Mr. R.W. de Gruijl 

Mr. De Gruijl is in 2009 afgestudeerd in Rotterdam. Na enkele jaren bij een advocatenkantoor op Rotterdam Zuid te hebben gewerkt, heeft hij in 2013 een eigen Advocatenkantoor gestart. Mr. De Gruijl is een zeer ervaren advocaat in verschillende gebieden. Jeugdrecht, familierecht en strafrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in sociaal-zekerheidsrecht en PGB-zaken. Mr. De Gruijl kenmerkt zich door zijn persoonlijke betrokkenheid bij zijn zaken en kordate reactievermogen. 

Mevrouw mr. L.H.E.M. Berendse – de Gruijl

Mr. Berendse – de Gruijl is in 2010 afgestudeerd in Rotterdam. Na haar afstuderen heeft Mr. Berendse – de Gruijl enkele jaren bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt. In 2013 is zij overgestapt naar de advocatuur en is zij begonnen bij een middelgroot kantoor in Rotterdam West. In 2015 heeft Mr. Berendse – de Gruijl zich aangesloten bij Advocatenkantoor De Gruijl en voert een algemene rechtspraktijk, met de nadruk op jeugd-, straf- en familierecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar doortastendheid.

Mr. T. Grootenhuis

Mr. Grootenhuis is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, met als specialisatie het jeugdrecht. Tijdens zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen de advocatuur en in verschillende rechtsgebieden. Na zijn afstuderen heeft mr. Grootenhuis zich aangesloten bij Advocatenkantoor De Gruijl. Binnen dit kantoor ligt zijn nadruk op het familie-, jeugd-, straf- en bestuursrecht. De werkwijze van mr. Grootenhuis kenmerkt zich door zijn nuchterheid en grondigheid. Hij heeft oog voor detail en kijkt altijd naar de mens achter de zaak.