De advocaten van Advocatenkantoor De Gruijl in Rotterdam

Contact

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied? Binnen het team van Advocatenkantoor De Gruijl vindt u de geschikte advocaat voor uw zaak. Voor ieder rechtsgebied kunnen wij u van dienst zijn.

Mr. R.W. de Gruijl

Mr. R.W. de Gruijl

Mr. De Gruijl is in 2009 afgestudeerd in Rotterdam. Na enkele jaren bij een advocatenkantoor in Rotterdam-Zuid te hebben gewerkt, heeft hij in 2013 een eigen Advocatenkantoor gestart. Mr. De Gruijl is een zeer ervaren advocaat in verschillende gebieden: jeugdrecht, familierecht en strafrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in sociaalzekerheidsrecht en pgb-zaken. Mr. De Gruijl kenmerkt zich door zijn persoonlijke betrokkenheid bij zijn zaken en kordate reactievermogen. 

Mevrouw mr. L.H.E.M. Berendse-De Gruijl

Mevrouw mr. L.H.E.M. Berendse

Mr. Berendse-De Gruijl is in 2010 afgestudeerd in Rotterdam. Na haar afstuderen heeft Mr. Berendse-De Gruijl enkele jaren bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt. In 2013 is zij overgestapt naar de advocatuur en is zij begonnen bij een middelgroot kantoor in Rotterdam-West. In 2015 heeft Mr. Berendse-De Gruijl zich aangesloten bij Advocatenkantoor De Gruijl en voert een algemene rechtspraktijk, met de nadruk op jeugd-, straf- en familierecht. Haar werkwijze kenmerkt zich door haar doortastendheid.